ÚLTIMES CONVIVÈNCIES

ÚLTIMES CONVIVÈNCIES
  Diumenge, 11 de Juny de 2023

Durant aquests últims dies de curs, els alumnes de 1r  de BAT i Primària han pogut compartir  uns dies a la casa de convivències del Mont Caro i a la casa mare de les  Teresianes, a Jesús.

Amb aquesta activitat busquem uns dies per estar  fora del col·legi, en contacte amb la natura i per conèixer-nos millor i conèixer un poquet més a Jesús. Cada any que passa és  una nova etapa en la vida dels nostres alumnes, un temps nou de projectes, d’il·lusions, de treball i d’esforç.

És una bona manera de refermar els llaços que s’han establert entre els companys de la classe i el professorat. Són moments on fan dinàmiques i jocs que els ajuden a desenvolupar el seu creixement personal i a buscar moments d’interioritat.

Són uns dies on volem oferir-los que  puguin reconèixer-se com a persones amb valor propi i com a fills de Déu, assumint un estil de vida personalitzat que els guiï al desenvolupament d’una personalitat cristiana segons la proposta de l’Evangeli.

Durant dos o tres dies, depenent de l’edat dels xiquets i xiquetes, la convivència entre l’alumnat i el professorat és més estreta. És un bon moment on es  poden compartir i establir llaços de complicitat entre els companys i companyes. Dies on es porten a terme diferents activitats com jocs de nit, gimcanes, senderisme, etc.

Amb aquestes convivències ens acomiadem i ja desitgem tornar-les a fer l’any que ve!

Per tot això tot seguit us mostrem unes imatges d’aquestes activitats que s’han pogut gaudir:

 

 

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat