ÚLTIMES CONVIVÈNCIES

ÚLTIMES CONVIVÈNCIES
  Diumenge, 11 de Juny de 2023

Durant aquests últims dies de curs, els alumnes de 1r  de BAT i Primària han pogut compartir  uns dies a la casa de convivències del Mont Caro i a la casa mare de les  Teresianes, a Jesús.

Amb aquesta activitat busquem uns dies per estar  fora del col·legi, en contacte amb la natura i per conèixer-nos millor i conèixer un poquet més a Jesús. Cada any que passa és  una nova etapa en la vida dels nostres alumnes, un temps nou de projectes, d’il·lusions, de treball i d’esforç.

És una bona manera de refermar els llaços que s’han establert entre els companys de la classe i el professorat. Són moments on fan dinàmiques i jocs que els ajuden a desenvolupar el seu creixement personal i a buscar moments d’interioritat.

Són uns dies on volem oferir-los que  puguin reconèixer-se com a persones amb valor propi i com a fills de Déu, assumint un estil de vida personalitzat que els guiï al desenvolupament d’una personalitat cristiana segons la proposta de l’Evangeli.

Durant dos o tres dies, depenent de l’edat dels xiquets i xiquetes, la convivència entre l’alumnat i el professorat és més estreta. És un bon moment on es  poden compartir i establir llaços de complicitat entre els companys i companyes. Dies on es porten a terme diferents activitats com jocs de nit, gimcanes, senderisme, etc.

Amb aquestes convivències ens acomiadem i ja desitgem tornar-les a fer l’any que ve!

Per tot això tot seguit us mostrem unes imatges d’aquestes activitats que s’han pogut gaudir:

 

 

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

IQ+? Revista Digital Certificat Iso 9001_2015 Alexia Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

september, 2023

-

-

-

-

fri1

sat2

sun3

mon4

tue5

wed6

thu7

fri8

sat9

sun10

mon11

tue12

wed13

thu14

fri15

sat16

sun17

mon18

tue19

wed20

thu21

fri22

sat23

sun24

mon25

tue26

wed27

thu28

fri29

sat30

No EventsResidència d’estudiants Material Vols treballar Menus

Pàgines d’interès

Escola bisbat
X