Festa de la Promoció

Festa de la Promoció
  Dimecres, 31 de Maig de 2023

El passat dissabte 27 de maig es va celebrar La Festa de la Promoció 2023, un acte molt especial i emotiu per a tota la comunitat educativa del Col·legi Diocesà Sagrada Família .Els alumnes de P5, 6è, 4t d’ESO i 2n de Batxillerat celebraven el final de les etapes educatives respectives.
L’esdeveniment va comptar amb la destacada presència de la Secretària general de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, la Sra. Meritxell Ruiz, que ens va acompanyar com a Padrina de la Promoció i de l’alcaldessa de Tortosa, la Sra. Meritxell Roigé
Primer, van tenir lloc els parlaments de diversos membres de l’Equip directiu, l’alcaldessa i de la padrina de la promoció, la qual va encoratjar els alumnes a continuar en el seu creixement acadèmic i personal tot seguint els valors de l’escola cristiana.
Tot seguit, per torns, els alumnes que promocionaven van rebre els diplomes i les beques corresponents. Alhora, van dirigir unes paraules a tots els assistents. Tots ells van recordar moments viscuts al llarg dels seus anys al col·legi i van agrair el suport dels docents i les famílies que els han acompanyat.
Molta sort en el vostre camí!

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat