MES DE MARIA

MES DE MARIA
  Dimarts, 30 de Maig de 2023

Com cada any, durant el mes de maig, hem dedicat les hores de tutoria i alguna estoneta més,  a treballar el mes de Maria. Aquest any, en concret, hem treballat què ens ha ensenyat Maria. Hem après que Maria era i ens ha ensenyat  AMOR – AMISTAT – ALEGRIA – IL·LUSIÓ i FAMÍLIA.

L’últim dia d’aquest intens mes, hem fet la tradicional festa del mes de Maria i l’hem finalitzat fent-li pregàries, ofrenes, centres de flors i vitralls.

Com marca la tradició, el que hem fet ha estat adaptat a les diferents etapes:

A Infantil li han fet un centre de flors.

A l’etapa de primària i secundària li hem dedicat vitralls. A Secundària han fet una Eucaristia i diferents activitats. L’alumnat de secundària han ofert brics de llet, arròs, brou, conserves de fruita, de peix i de tomàquet, farina, galetes, magdalenes, llegum seca i cuita, pasta, sucre, sucs de fruita i sal, un total de 163’50 kg de producte  que després seran donats als qui més ho necessiten.

Tot el col·legi ha dedicat aquest dia a la mare de Déu! I per a acabar la celebració ens hem menjat un gelat!

Aquest dia és especial per als alumnes de segon de batxillerat ja que amb la imposició de la insígnia del nostre col·legi s’acomiaden de tots nosaltres i per aquest motiu els desitgem molta sort!

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat