FESTA DE LA PROMOCIÓ

FESTA DE LA PROMOCIÓ
  Dimarts, 6 de Juny de 2017

El passat dissabte 27 de maig, el Col·legi Diocesà Sagrada Família estava de festa. El motiu era la promoció dels alumnes de 2n de batxillerat que ja cloïen la seva etapa educativa en el nostre centre, i també la promoció d’etapa dels alumnes d’infantil, primària i secundària.

Aquest any vàrem poder comptar amb la presència del Sr. Cardenal Lluís Martínez Sistach, que ens va acompanyar en tot l’acte com a Padrí de la Promoció. Va ser un signe d’agraïment al Bisbe que en el seu dia va tenir Tortosa i que va unificar els centres Bisbe Moll i Immaculada en un únic centre, el Col·legi Diocesà Sagrada Família.

El Sr. Cardenal es va dirigir als alumnes tot explicant-los les seves vivències com a estudiant de batxillerat, els seus records i els consells que els va donar per tal que els poguessin fer servir en el seu futur. Durant l’acte se li va entregar una placa en record de l’apadrinament d’aquesta promoció i de tot el treball realitzat en la diòcesi i en el centre durant la seva etapa com a Bisbe de Tortosa.

La festa va continuar amb les paraules dels alumnes que deixaven el centre i amb la foto de grup de tots ells. Els desitgem el millor a tots.

[ht_gallery id=”8031″ name=”Festa Patronal” columns=”2″]

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat