EL CARDENAL LLUIS MARTÍNEZ SISTACH APADRINADRÀ LA FESTA DE LA PROMOCIÓ EL 27 DE MAIG

EL CARDENAL LLUIS MARTÍNEZ SISTACH APADRINADRÀ LA FESTA DE LA PROMOCIÓ EL 27 DE MAIG
  Dimarts, 9 de Maig de 2017

La setmana passada el Titular i el director del centre van traslladar al Cardenal de Barcelona la invitació per part del Col·legi per tal que aquest siguès el Padrí de la Promoció d’aquest curs.

El motiu de la invitació era una forma d’agraïment envers la seva persona per tot el treball realitzat en els anys del seu episcopat en la nostra diòcesi de Tortosa envers el nostre Col·legi. De l’any 1991 al 1996 el Cardenal Sistach va estar al càrrec de la nostra diòcesi, i va ser durant aquest període quan el Col·legi Bisbe Moll i el Col·legi Immaculada es van fusionar degut als moments que es vivien, un canvi important en la llei educativa que feia que canviés el panorama educatiu. A partir d’aquells anys ja no es parlaria més d’EGB ni de BUP, sinó d’ESO i de primària. Mogut per aquesta realitat, va ser el Cardenal Sistach qui va donar nom a un nou centre diocesà, des d’aquell moment els centres del Bisbat, Bisbe Moll i Immaculada, es fusionaven per ser un únic centre “El Col·legi Sagrada Família”.

La presència del Sr. Cardenal ens omple de satisfacció en un acte dels més importants del nostre centre, com és la Festa de la Promoció.

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat