Festa de la castanyada

Festa de la castanyada
  Dijous, 15 de Novembre de 2012

JA HA ARRIBAT LA TARDOR,

ÉS EL TEMPS DE LES CASTANYES,

JA HA ARRIBAT LA TARDOR,

JA NO TINDREM MÉS CALOR!

 

Durant tota la setmana els xiquets i xiquetes de la llar han viscut uns dies molt especials. Han aprés a fer panellets, han cantat cançons tradicionals i finalment han rebut la visita d’un personatge molt especial: La Castanyera.

Durant la seva visita, la castanyera va explicar als més petits la seva història i els hi va repartir galetes. Els xiquets i xiquetes  la van obsequiar cantant i ballant la seva cançó.

 La resta dels alumnes d’infantil i primària, també,  van participar activament amb diferents activitats. Com a cloenda, el dimecres 31 a la tarda  van convidar a les seves famílies per gaudir tots junts de l’arribada de les castanyeres, que com cada any van venir carregades de castanyes ben torradetes i galetes.

Els nostres alumnes, un cop més, van donar mostra de les seves qualitats artístiques i ens van oferir unes magnífiques danses. L’esforç, com sempre,  va merèixer la pena.

P-3: Ja arriba al tardor

P-4: Pet, patum

P-5: La castanya

1r- El ball de la caputxina

2n-Els Nyitos

3r- Patatuf

4t-Oh! Susana

5è- Camptown

6è- Ball de bastons

Per veure més fotos cliqueu aquí

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat