Els alumnes de 1r cicle visiten València

Els alumnes de 1r cicle   visiten València
  Dimecres, 18 de Novembre de 2015

Dijous 12 de novembre

Amb l’inici del curs, les preavalucions, exàmens… i molt d’esforç, dijous passat els alumnes vam poder gaudir d’una sortida cultural a la ciutat de València. Durant el matí vam estar al Museu de les Ciències i de les Arts, on vam haver de buscar molta informació, fer experiments, veure projeccions, llegir…. per poder passar les proves dels diferents itineraris de la gimcana que els professors i professores ens havien preparat. Només cal recordar que el lema del museu és: Prohibit no tocar, no sentir, no pensar! Quantes coses vam aprendre i descobrir!

Després de dinar amb els nostres companys, ens vam dirigir a l’Hemisfèric. Aquesta sala és la més gran d’Espanya que es caracteritza per tres sistemes de projecció en una pantalla còncava de 900 metres quadrats. La projecció que vam veure es titulava Mirando lo invisible, produïda per National Geographic. Aquesta tractava de fer-nos adonar de quines coses passen al nostre entorn diàriament i que ens són invisibles a la nostra mirada. Per exemple el simple fet de respirar o l’evolució del creixement d’una planta. Impressionant!

Un dia complet, divertit i enriquidor!

Fins la propera…

[ht_gallery id=”6054″ name=”Els alumnes de 1r cicle visiten València” columns=”3″]

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat