SORTIDA A BARCELONA

SORTIDA A BARCELONA
  Dimecres, 18 de Novembre de 2015

El passat dijous dia 12 de novembre, els alumnes de 2n cicle de l’ESO van sortir de visita cultural cap a Barcelona.

Els de 3r van visitar el Museu Marítim de la ciutat, i vam tenir ocasió de recórrer les instal·lacions del pailebot Santa Eulàlia, un vaixell construït al 1918 que s’utilitzava com a mitjà de transport de mercaderies entre Barcelona i les illes Balears. El Museu el va adquirir i restaurar fa uns anys i avui és al Port de Barcelona com a símbol del que va ser el comerç marítim de principis del segle XX.

Pel que fa als alumnes de 4t, van visitar l’exposició +Humans del centre de Cultura Contemporània de Barcelona. L’exposició explora com la tecnologia i la ciència afecten a l’espècie humana. Aquesta exposició va ser molt ben valorada per l’alumnat i va permetre descobrir noves aplicacions científiques en apartats tan destacats com les pròtesis per les extremitats, la neurociència o la producció en sèrie de béns.

La visita es va completar amb un passeig per les rambles de Barcelona i una estona lliure al Port olímpic de la capital catalana.

IMG-20151112-WA0002

IMG-20151112-WA0003

IMG-20151117-WA0000

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat