Dia Escolar de la No-Violència i la Pau

Dia Escolar de la No-Violència i la Pau
  Divendres, 29 de Gener de 2021

Aquest mes hem estat treballant i celebrant el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau. Es tracta d’un dia per enfortir la Cultura de Pau a tots els centres.  També és un temps per a treballar els valors associats: la convivència, la cooperació, l’assertivitat, el diàleg, la tolerància, la fraternitat, la solidaritat…

Des de fa un temps, al Col·legi no celebrem aquest dia en concret sinó que fem una activitat per ambientar el centre i treballem una dinàmica a l’hora de tutoria.

Enguany hem fet entre tota l’escola  “LA FESTA DE LA PAU”​: hem guarnit un passadís del col·legi amb banderins fets per tots i totes les alumnes, des de la Llar fins a Secundària. Cadascú de nosaltres hem aportat el nostre granet d’arena per a construir aquesta gran festa. Amb aquests banderins hem muntat unes garlandes molt boniques i les hem penjat a un dels passadissos.

Hem estat fent diferents dinàmiques per a treballar aquest valor i ens hem adonat que quan parlem de coses constructives i amb visió de futur també parlem de pau.  

Durant la setmana que ve l’alumnat podrà escoltar un llistat de cançons que fan referència a la pau. Aquestes, van ser ser composades per artistes que tenien l’esperança de construir un món millor. Aquí podeu veure una mostra d’alguns banderins que ha fet el nostre alumnat. Creiem que ho han fet molt bé!!!!

 

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat