Esmorzar solidari

Esmorzar solidari
  Dijous, 4 de Març de 2021

Un any més hem celebrat l’esmorzar solidari en col·laboració amb la campanya de Mans Unides

En la seva Campanya 62, que el 2021 s’ha dut  a terme amb el lema “CONTAGIA SOLIDARITAT PER ACABAR AMB LA FAM”, Mans Unides es centrarà en denunciar les conseqüències que la pandèmia de coronavirus està tenint entre les persones més vulnerables del planeta. També busca promoure la solidaritat entre els éssers humans com a única forma de combatre la pandèmia de la desigualtat, agreujada per la crisi sanitària mundial, que castiga amb fam i pobresa centenars de milions de persones arreu del món.

Ha sigut un esmorzar on, de forma voluntària es fa un donatiu de 2€  a canvi d’una magdalena i una ampolla d’aigua. Aquest any hem hagut d’adaptar-nos a la nova situació i hem hagut de canviar el tradicional coc per una magdalena empaquetada de manera individual i una aigua.

Més de 700 alumnes entre primer de primària i segon de batxillerat i tot el professorat, han participat aquest curs en l’esmorzar, una participació massiva repartida en tres dies diferents, el dimarts 2 de març per als alumnes de Secundària  i dimecres 3 pels  alumnes de primària. 

També els mestres, professors/es i treballadors/es del col·legi han contribuït activament amb la campanya participant en aquest esmorzar. Habitualment es solia muntar una parada de Mans Unides al col·legi, on es podien comprar diversos articles proporcionats des d’aquesta organització. Enguany, la botiga solidària també s’ha fet però de manera virtual. A cada aula o bé al Classroom hi havia penjat el llistat d’articles de la botiga solidària i l’alumnat i professorat interessats podien fer la comanda online.

Volem donar les gràcies a tots els que han col·laborat, ja que amb la seva ajuda contribuïm a una molt bona causa. Mai és massa tard per donar un cop de mà. Ajudar els altres és un dels valors fonamentals de l’ésser humà i, avui dia, a causa de la pandèmia de coronavirus, sens dubte resulta més necessari que mai.

 

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat