Estudiants seleccionades al Programa Argó (UAB)

Estudiants seleccionades al Programa Argó (UAB)
  Dilluns, 18 de Gener de 2021

Les alumnes Paula Gatón i Iciar Gandarias (1r Batxillerat B) han estat seleccionades per participar al Programa Argó, de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Es tracta d’un projecte de la UAB que ofereix assessorament i suport als estudiants de batxillerat en el seu pas a la universitat. Concretament, les estudiants rebran assessorament en la realització del Treball de Recerca. Així, coneixeran el professorat assessor i, mitjançant videoconferències, abordaran l’enfocament, la bibliografia i els recursos per al seu treball.

Des del projecte, alhora, s’ofereix actualització de coneixements per al professorat i la possibilitat de conèixer centres d’estudis, projectes i recerques que es fan a la UAB. El programa Argó facilita la transició de les estudiants des del centre de secundària, quan han escollit una branca de batxillerat, i fins que hagin cursat el seu primer curs universitari.

Enhorabona a les seleccionades!

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat