Col·legi actiu i participatiu

Col·legi actiu i participatiu
  Divendres, 23 de Maig de 2014

Aquest curs han estat nombroses les participacions dels nostre alumnes en concursos i certàmens de diversa tipologia. Això és un bon indicador de dues coses: de la pro-activitat dels nostres alumnes en tot allò que passa pel seu entorn. I el bon acompanyament fet pels seus professors, animant-los a autosuperar-se i ser emprenedors.

I com qui aposta molt acaba guanyant, nombrosos són també aquells que han rebut reconeixement de diferents tipus per la seva tasca. Això ens alegra a tots. Si bé el baró de Coubertain deia que el més important és participar, no hem d’amagar-nos que el reconeixement als esforços realitzats ens motiva, i força.

Nomenar en aquesta pàgina tota la participació del centre seria impossible i de ben segur que maldaria per algú que ha quedat fora d’ella. Si animem, però, a famílies i alumnes a anar revisant de manera constant els diferents blogs on trobaran la informació més detallada.

I només resta felicitar tant a famílies, alumnes i professors per haver de dir que en la pàgina principal de la web no cabrien tots. Enhorabona!

 

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat