PER LA DIGNITAT HUMANA

PER LA DIGNITAT HUMANA
  Dimecres, 14 de Maig de 2014

Els alumnes, els professors i el conjunt de la comunitat educativa estem avui aquí reunits per expressar la nostra solidaritat i el nostre suport a les xiquetes de Nigèria que han  estat segrestades  pel grup fonamentalista   Boko Haram.

Tots som conscients que  la llibertat i l’educació són drets fonamentals, recollits en els articles 3 i 4. de la Declaració dels Drets Humans de l’ONU,  i que sota cap concepte en podem ser privats.
Nosaltres, com a membres de la comunitat cristiana creiem en la llibertat religiosa, i no acceptem que cap individu se li imposi per la força una religió en la qual no hi  creu.

També, el nostre projecte educatiu ens recorda la radical igualtat entre tot home i tota dona, sigui quina sigui la seva condició i situació: tots som iguals perquè tots som fills de Déu, per aquest motiu demanem la llibertat d’escolarització per a tots els xiquets i xiquetes de Nigèria, Àfrica i el món sencer.
Volem, mostrar la nostra solidaritat i  amb aquesta concentració ens adherim a la campanya internacional BRING BACK OUR GIRLS!

https://primariacsagrada.edificiseminari.com/

https://primariacsagrada.edificiseminari.com/

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat