1r d’ESO al Delta de l’Ebre

1r d’ESO al Delta de l’Ebre
  Divendres, 16 de Desembre de 2022

El passat dimecres 14 de desembre els alumnes de 1r d’ESO van visitar el Delta de l’Ebre en el marc de la matèria de Projectes Interdisciplinaris.

En aquesta primer part del curs els nens i nenes del Col·legi Diocesà Sagrada Família han fet recerca sobre les possibles afectacions que posen en perill la supervivència del Delta de l’Ebre tal com es coneix actualment, per tal finalitat, han recorregut al treball i lectura de diferents articles científics per poder veure des d’un punt de vist més tècnic quins són els perills ambientals d’una de les zones més delicades de la península.Després de veure quines són les causes que fomenten tant un canvi forçat com els factors ambientals que en propicien la seva evolució de forma natural, els alumnes han pogut veure sobre terreny algunes de les zones sobre les quals han treballat a l’aula.

En aquesta visita al Delta de l’Ebre els ha acompanyat el Dr. Xavier Benito Granell, biòleg i ambientòleg de formació i apassionat per entendre com es distribueix la biodiversitat aquàtica en l’espai i el temps. Està especialitzat en l’estudi d’organismes aquàtics per conèixer la salut dels ambients els quals habiten.

La seva carrera professional ha estat vinculada a la recerca del canvi ambiental i climàtic en centres d’investigació i universitats nacionals i internacionals, així com en l’empresa privada. Participa, també, en diverses organitzacions internacionals en l’àmbit de les ciències ambientals i canvi global fomentant la divulgació científica com a eina transformadora de la societat.

 

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

IQ+? Revista Digital Certificat Iso 9001_2015 Alexia Escola de pares Batxillerat dual BSD

Agenda

january, 2023

-

-

-

-

-

-

sun11

mon21

tue31

wed41

thu51

fri61

sat71

sun81

mon9

tue10

wed11

thu12

fri13

sat14

sun15

mon16

tue17

wed18

thu19

fri20

sat21

sun22

mon23

tue24

wed25

thu26

fri27

sat28

sun29

mon30

tue31

No EventsResidència d’estudiants Material Vols treballar Menus

Pàgines d’interès

Escola bisbat
X