1r d’ESO al Delta de l’Ebre

1r d’ESO al Delta de l’Ebre
  Divendres, 16 de Desembre de 2022

El passat dimecres 14 de desembre els alumnes de 1r d’ESO van visitar el Delta de l’Ebre en el marc de la matèria de Projectes Interdisciplinaris.

En aquesta primer part del curs els nens i nenes del Col·legi Diocesà Sagrada Família han fet recerca sobre les possibles afectacions que posen en perill la supervivència del Delta de l’Ebre tal com es coneix actualment, per tal finalitat, han recorregut al treball i lectura de diferents articles científics per poder veure des d’un punt de vist més tècnic quins són els perills ambientals d’una de les zones més delicades de la península.Després de veure quines són les causes que fomenten tant un canvi forçat com els factors ambientals que en propicien la seva evolució de forma natural, els alumnes han pogut veure sobre terreny algunes de les zones sobre les quals han treballat a l’aula.

En aquesta visita al Delta de l’Ebre els ha acompanyat el Dr. Xavier Benito Granell, biòleg i ambientòleg de formació i apassionat per entendre com es distribueix la biodiversitat aquàtica en l’espai i el temps. Està especialitzat en l’estudi d’organismes aquàtics per conèixer la salut dels ambients els quals habiten.

La seva carrera professional ha estat vinculada a la recerca del canvi ambiental i climàtic en centres d’investigació i universitats nacionals i internacionals, així com en l’empresa privada. Participa, també, en diverses organitzacions internacionals en l’àmbit de les ciències ambientals i canvi global fomentant la divulgació científica com a eina transformadora de la societat.

 

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat