1r d’ESO al Delta de l’Ebre

1r d’ESO al Delta de l’Ebre
  Divendres, 16 de Desembre de 2022

El passat dimecres 14 de desembre els alumnes de 1r d’ESO van visitar el Delta de l’Ebre en el marc de la matèria de Projectes Interdisciplinaris.

En aquesta primer part del curs els nens i nenes del Col·legi Diocesà Sagrada Família han fet recerca sobre les possibles afectacions que posen en perill la supervivència del Delta de l’Ebre tal com es coneix actualment, per tal finalitat, han recorregut al treball i lectura de diferents articles científics per poder veure des d’un punt de vist més tècnic quins són els perills ambientals d’una de les zones més delicades de la península.Després de veure quines són les causes que fomenten tant un canvi forçat com els factors ambientals que en propicien la seva evolució de forma natural, els alumnes han pogut veure sobre terreny algunes de les zones sobre les quals han treballat a l’aula.

En aquesta visita al Delta de l’Ebre els ha acompanyat el Dr. Xavier Benito Granell, biòleg i ambientòleg de formació i apassionat per entendre com es distribueix la biodiversitat aquàtica en l’espai i el temps. Està especialitzat en l’estudi d’organismes aquàtics per conèixer la salut dels ambients els quals habiten.

La seva carrera professional ha estat vinculada a la recerca del canvi ambiental i climàtic en centres d’investigació i universitats nacionals i internacionals, així com en l’empresa privada. Participa, també, en diverses organitzacions internacionals en l’àmbit de les ciències ambientals i canvi global fomentant la divulgació científica com a eina transformadora de la societat.

 

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

IQ+? Revista Digital Certificat Iso 9001_2015 Alexia Escola de famílies Apunta’t a un curs d’anglès Batxillerat dual BSD

Agenda

may, 2023

mon11

tue21

wed31

thu41

fri51

sat6

sun7

mon8

tue9

wed10

thu111

fri121

sat13

sun14

mon15

tue16

wed17

thu18

fri19

sat20

sun21

mon22

tue23

wed24

thu25

fri26

sat27

sun28

mon29

tue30

wed31

No EventsResidència d’estudiants Material Vols treballar Menus

Pàgines d’interès

Escola bisbat
X