PEREGRINACIÓ A LA BASÍLICA DE SANTA MARIA DEL MAR – BARCELONA

PEREGRINACIÓ A LA BASÍLICA DE SANTA MARIA DEL MAR – BARCELONA
  Dissabte, 12 de Novembre de 2022

Tornem a reemprendre una de les sortides que, per les circumstàncies que ens envoltaven, no podíem portar a terme. Aquesta es tracta d’una GRAN peregrinació conjunta que sempre fèiem cada dos cursos en un lloc emblemàtic del nostre entorn més immediat: ja hem anat a la Sagrada Família de Barcelona, a la Catedral de Tortosa, la de València, o la Basílica del Pilar, a Saragossa i també als monestirs de Poblet i Santes Creus.

Aquest curs podem continuar la roda i vam tornar a Barcelona, on vam compartir, en una trobada general dels alumnes d’entre 2n de Primària i 2n de Batxillerat, una Eucaristia a la Basílica de Santa Maria del Mar, un dels grans temples de Barcelona, que des del 3 de juny de 1931 està catalogat com a bé d’interès cultural.
Ens van acompanyar el nostre Bisbe Don Enrique Benavent, el Bisbe auxiliar de Barcelona Don Javier Vilanova, el nostre titular Mn Tomàs i Mn Santi. Va ser un dia en el qual ens vam acomiadar del nostre Bisbe perquè el Sant Pare l’ha anomenat Arquebisbe de València i vam poder compartir amb ell la nostra alegria i felicitació. També li vam mostrar el nostre agraïment pel suport que sempre ha demostrat en el Col·legi Diocesà Sagrada Família.

Aquest dia de convivència ens va ajudar a viure la unió del nostre centre, ens va ajudar a sentir que no estem sols en el nostre dia a dia acadèmic i que formem part d’aquesta gran família anomenada Col·legi Diocesà Sagrada Família. Després de la celebració conjunta vam completar la jornada amb una activitat cultural adaptada per a cada cicle: l’alumnat de 2n, 3r i 4t de Primària va anar a complimentar la visita a Catalunya en miniatura recorrent les maquetes dels llocs principals de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i el racó dedicat a Gaudí. Els del Cicle Superior de Primària i 1r Cicle de l’ESO es van desplaçar del barri del Born fins a la zona de Sant Gervasi – La Bonanova per visitar el Museu de la Ciència “CosmoCaixa”, la zona general i les seves exposicions permanents, com el famós bosc inundat o la sala univers entre moltes altres. Els del segon cicle de l’ESO van poder gaudir de l’emblemàtic Poble Espanyol on el poble és arquitectura, és art, és tradició, és artesania i és aire lliure. I finalment, l’alumnat de Batxillerat va poder aprendre amb més profunditat la història i l’art de la Basílica de Santa Maria del Mar.

Aquí us deixem una mostra del nostre dia de convivència:

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

IQ+? Revista Digital Certificat Iso 9001_2015 Alexia Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

december, 2023

-

-

-

-

fri1

sat2

sun3

mon4

tue5

wed6

thu7

fri8

sat9

sun10

mon11

tue12

wed13

thu14

fri15

sat16

sun17

mon18

tue19

wed20

thu21

fri22

sat23

sun24

mon25

tue26

wed27

thu28

fri29

sat30

sun31

No EventsResidència d’estudiants Material Vols treballar Menus

Pàgines d’interès

Escola bisbat
X