PEREGRINACIÓ A LA BASÍLICA DE SANTA MARIA DEL MAR – BARCELONA

PEREGRINACIÓ A LA BASÍLICA DE SANTA MARIA DEL MAR – BARCELONA
  Dissabte, 12 de Novembre de 2022

Tornem a reemprendre una de les sortides que, per les circumstàncies que ens envoltaven, no podíem portar a terme. Aquesta es tracta d’una GRAN peregrinació conjunta que sempre fèiem cada dos cursos en un lloc emblemàtic del nostre entorn més immediat: ja hem anat a la Sagrada Família de Barcelona, a la Catedral de Tortosa, la de València, o la Basílica del Pilar, a Saragossa i també als monestirs de Poblet i Santes Creus.

Aquest curs podem continuar la roda i vam tornar a Barcelona, on vam compartir, en una trobada general dels alumnes d’entre 2n de Primària i 2n de Batxillerat, una Eucaristia a la Basílica de Santa Maria del Mar, un dels grans temples de Barcelona, que des del 3 de juny de 1931 està catalogat com a bé d’interès cultural.
Ens van acompanyar el nostre Bisbe Don Enrique Benavent, el Bisbe auxiliar de Barcelona Don Javier Vilanova, el nostre titular Mn Tomàs i Mn Santi. Va ser un dia en el qual ens vam acomiadar del nostre Bisbe perquè el Sant Pare l’ha anomenat Arquebisbe de València i vam poder compartir amb ell la nostra alegria i felicitació. També li vam mostrar el nostre agraïment pel suport que sempre ha demostrat en el Col·legi Diocesà Sagrada Família.

Aquest dia de convivència ens va ajudar a viure la unió del nostre centre, ens va ajudar a sentir que no estem sols en el nostre dia a dia acadèmic i que formem part d’aquesta gran família anomenada Col·legi Diocesà Sagrada Família. Després de la celebració conjunta vam completar la jornada amb una activitat cultural adaptada per a cada cicle: l’alumnat de 2n, 3r i 4t de Primària va anar a complimentar la visita a Catalunya en miniatura recorrent les maquetes dels llocs principals de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i el racó dedicat a Gaudí. Els del Cicle Superior de Primària i 1r Cicle de l’ESO es van desplaçar del barri del Born fins a la zona de Sant Gervasi – La Bonanova per visitar el Museu de la Ciència “CosmoCaixa”, la zona general i les seves exposicions permanents, com el famós bosc inundat o la sala univers entre moltes altres. Els del segon cicle de l’ESO van poder gaudir de l’emblemàtic Poble Espanyol on el poble és arquitectura, és art, és tradició, és artesania i és aire lliure. I finalment, l’alumnat de Batxillerat va poder aprendre amb més profunditat la història i l’art de la Basílica de Santa Maria del Mar.

Aquí us deixem una mostra del nostre dia de convivència:

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

IQ+? Revista Digital Certificat Iso 9001_2015 Alexia Escola de pares Batxillerat dual BSD

Agenda

december, 2022

-

-

-

thu1

fri2

sat3

sun4

mon5

tue61

wed7

thu81

fri91

sat10

sun11

mon12

tue13

wed14

thu15

fri16

sat17

sun18

mon19

tue20

wed21

thu221

fri231

sat241

sun251

mon261

tue271

wed281

thu291

fri301

sat311

06decAll DayDIA DE LA CONSTITUCIÓ

08decAll DayDIA DE LA INMMACULADA

09decAll DayFESTA LLIURE DISPOSICIÓResidència d’estudiants Material Vols treballar Menus

Pàgines d’interès

Escola bisbat
X