Voluntariat a la Beatificació de Tortosa

Voluntariat a la Beatificació de Tortosa
  Dilluns, 8 de Novembre de 2021

El passat dissabte dia 30 de novembre, un grup d’alumnes de 4t d’ESO del nostre Col·legi van participar com a voluntàries als actes de la Beatificació de 4 màrtirs. Aquest acte va ser organitzat per la “Hermandad de Sacerdotes Operarios Diocesanos del Sagrado Corazón” i es va celebrar a Tortosa.

Concretament, van col·laborar en l’acollida de peregrins que van participar en aquests actes, ajudant a guiar-los als pàrquings i als diferents accessos de la Catedral. També, en acabar l’acte a la Catedral, van continuar al Seminari on van ajudar a guiar a les persones que es van desplaçar per al dinar (distribució menjadors, passadissos, portes de sortida, etc).

En acabar, van poder compartir dinar amb un bon grapat de joves procedents de diversos llocs amb motiu d’aquesta celebració.

Van fer una gran feina i també va ser una experiència molt enriquidora que, ben segur, no oblidaran.

Sofia Azorín, Àngels Bonanza,  Georgina Borràs, Yan Cheng, Ilena Curto, Paula Gauxachs i Sabina Panisello, MOLTES GRÀCIES per la vostra bona actitud i les vostres ganes!

 

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat