UN DELS PREMIS “RECERCA JOVE 2012” (antic premi CIRIT) PER A ANNA MARTÍ, ALUMNA DE BATXILLERAT DEL COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA (TORTOSA)

UN DELS PREMIS “RECERCA JOVE 2012” (antic premi CIRIT)  PER A ANNA MARTÍ,  ALUMNA DE BATXILLERAT DEL  COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA (TORTOSA)
  Dimecres, 24 de Abril de 2013

L’alumna Anna Martín ha estat guardonada amb un dels premis més prestigiosos per als Treballs de Recerca que s’atorguen a Catalunya: el premi RECERCA JOVE (antics premis CIRIT) que premia l’esperit crític i la vocació científica del jovent i que convoca i organitza la Secretaria d’Universitats i Investigació de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta XXXI edició dels premis RECERCA JOVE van presentar-se 233 treballs fets per un total de 311 alumnes dels diferents centres docents d’Educació Secundària d’arreu de Catalunya.

L’alumna del nostre Centre, Anna Martín, va presentar un treball titulat  “Els efectes psicològics del càncer de mama” que va ser tutoritzat per la professora Judit Margalef. Aquest treball ha estat un dels guardonats amb el premi RECERCA JOVE.

L’Anna va recollir el premi en l’acte celebrat el passat 23 de març a l’Auditori de Barcelona i que va presidir el conseller d’Economia de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas-Colell. En un acte tan emotiu l’Anna va estar acompanyada pels seus familiars i per la tutora del treball i el director del nostre Col·legi.

Després d’haver cursat tots els seus estudis al nostre Col·legi (des de P-3 fins 2n de Batxillerat) Anna Martín està estudiant en l’actualitat el primer curs de Medicina a la Universitat de Barcelona.

Moltes felicitats Anna i que l’esperit crític i investigador t’acompanyi al llarg de tota la vida.

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat