I CONCURS DE DEBATS DEL “TORTOSA ENGLISH FESTIVAL” ELS ALUMNES REPRESENTANTS DEL NOSTRE CENTRE GUANYADORS PER UNANIMITAT DEL JURAT

I CONCURS DE DEBATS DEL “TORTOSA ENGLISH FESTIVAL” ELS ALUMNES REPRESENTANTS DEL NOSTRE CENTRE GUANYADORS PER UNANIMITAT DEL JURAT
  Dimarts, 9 de Abril de 2013

El divendres 15 de març, i dins el I TORTOSA ENGLISH FESTIVAL, es va celebrar a la nostra ciutat el I CONCURS DE DEBATS (en llengua anglesa) al Centre Cívic de Ferreries. Hi van participar tots els centres de secundària de Tortosa i Roquetes (Institut Cristòfol Despuig, Institut Joaquin Bau, Institut de Roquetes, Col·legi de la Consolació, Col·legi Teresià i Col·legi Diocesà Sagrada Família).Hi participaven alumnes de 3r i 4t d’E.S.O. L’equip representant de cada centre estava format per 4 alumnes que debatien sobre diversos temes utilitzant exclusivament la llengua anglesa. Els alumnes havien de posicionar-se a favor o en contra en un tema que els era adjudicat per sorteig. L’equip del nostre Centre estava format per dues alumnes de 3r d’ESO, Carolina Monllau i Sofia Cadenas, i dues de 4t d’ESO, Judit Paredes i Maria Lleixà.

En la primera fase de concurs, les nostres alumnes es van enfrontar amb l’Institut Joaquim Bau. El tema que havien de defensar no era fàcil: estar en contra d’ajudar a preservar el medi ambient, i tant els seus arguments com els seu nivell d’anglès van fer que passéssim a la semi final per unanimitat del jurat. A la semifinal ens vam enfrontar amb l’Institut de Roquetes, que havien guanyat a l’anterior fase també amb claredat, i les nostres alumnes van saber també vèncer-los.

La final, molt emocionant, va ser contra el Col·legi Teresià i de la mateixa manera que a les altres fases, les nostres alumnes van mostrar un gran nivell d’anglès i una gran capacitat d’argumentar i defensar les seves idees en aquesta llengua. Finalment el jurat, també per unanimitat, va donar com a vencedores a les nostres alumnes.

Un cop acabada la competició, les components de l’Equip guanyador –es a dir les alumnes del nostre Centre- van haver de contestar a 10 preguntes en anglès sobre els patrocinadors del debat i la guanyadora s’emportava el gran premi: una estada d’aprenentatge de 17 dies a Swansea (Wales),  inclosos vols, classes a una acadèmia i allotjament amb família. L’alumna guanyadora va ser Carolina Monllau.

La resta, Judit Paredes, Maria Lleixà i Sofia Cadenas, es van emportar altres importants premis relacionats amb la llengua anglesa (matrícula gratuïta per un examen de Cambridge, un joc tipus Trivial en anglès, etc.)

Des d’aquí volem felicitar  les nostres alumnes pel seu excel·lent paper en aquest debat, pel seu nivell d’anglès, una llengua global molt important en la nostra societat, i, en definitiva, per haver representat amb tanta dignitat al nostre, al seu Col·legi.

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat