SORTIDA A SARAGOSSA

SORTIDA A SARAGOSSA
  Dijous, 15 de Novembre de 2018

El dimecres 14 de novembre, com ja és habitual en el nostre col·legi cada dos cursos,alumnes des de 4t de primària fins a 2n de batxillerat, mestres i professors,  vam participar en una sortida pastoral i a la vegada cultural. Aquest any hem viatjat a la Basílica de Saragossa, on vam celebrar una eucaristia conjunta. Aquesta va ser molt participativa on tots i totes els/les alumnes es tenien d’exemple i es miraven amb admiració. Va ser un moment molt emotiu, de sentiment de col·legi, ja que vam transmetre entre tots els valors i la Fe treballats al col·legi, en un ambient molt diferent i en franges d’edats diverses.

Depenent de l’etapa vam anar a fer diferents activitats durant el matí.
Va ser una jornada molt profitosa on tant alumnes com mestres i professors vam gaudir d’una sortida on vam fer col·legi més enllà de la nostra diòcesi, va ser un dia d’enriquiment personal per grans i petits.

[ht_gallery id=”9807″ name=”Saragossa” columns=”4″]

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat