Som-hi de nou

Som-hi de nou
  Dimarts, 18 de Octubre de 2011

Hem començat un nou curs, i aquí ens teniu una altra vegada. Des del parvulari volem agrair la confiança de les famílies que per primera vegada han entrat a formar part de la nostra comunitat educativa. També voldríem recordar, una vegada més, que l’escola només té sentit si la fem entre tots i que la col·laboració de les famílies és imprescindible per poder assolir els objectius que tenim marcats.

Des d’aquest curs al nostre parvulari, concretament a les aules de P-3,  comptem amb una nova eina pedagògica amb un potencial formidable: ordinadors tàctils connectats a pantalles de plasma, les quals es transformen en  una finestra oberta al món, mitjançant Internet. Aquestes, juntament amb la pissarra digital de l’aula de desdoblament, es converteixen en  un recurs tecnològic que permet fer presents a classe aspectes que, d’altra manera, serien més difícils de treballar: imatge fixa o en moviment, color, so, emmagatzematge i modificació d’informació, etc. És una eina pensada, d’una banda per a l’ús del professor, però encara més, per ser manipulada per l’alumnat com un instrument més per l’aprenentatge. En definitiva: un recurs de gran utilitat per al desenvolupament i treball de les intel·ligències múltiples a l’aula.

pissarra-digital-2

noves-eines-9

Aprofitem, també, aquesta salutació inicial per recordar-los que a la cartellera d’entrada al parvulari mensualment anirem penjant el valor que treba

llem d’acord amb el nostre programa de valors del Pla d’Acció Tutorial. Si durant el mes de setembre va ser l’ORDRE el nostre objectiu, ara és el torn de la SOLIDARITAT. Us animen, doncs, a donar un cop d’ull a la nostra cartellera informativa per tal de poder fer un treball paral·lel.

cartellera

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat