Setmana Europea de la Mobilitat

Setmana Europea de la Mobilitat
  Dijous, 29 de Setembre de 2022

La setmana passada tot el nostre centre va celebrar i treballar la Setmana Europea de la Mobilitat.
Un dels objectius del Projecte hort és educar els i les alumnes del nostre centre en temes de respecte al medi ambient a través de debats i presa de compromisos de tota la comunitat educativa. Per aquest motiu, es van impulsar una serie d’activitats i debats per reflexionar i debatre sobre la necessitat i la urgència de canviar els nostre hàbits en els nostre desplaçaments diaris.
Creiem que el nostre centre no podia deixar passar aquesta oportunitat per :

  • Sensibilitzar els nostre alumnes i la ciutadania sobre els beneficis de la ciutat amable i pacífica i sobre altres usos a què es pot destinar l’espai que habitualment ocupa el vehicle privat motoritzat.
  • Conscienciar sobre la necessitat de reduir l’ús del vehicle privat motoritzat per aconseguir una ciutat menys contaminada.
  • Promoure els mitjans de desplaçament més sostenibles (a peu, en bici i amb transport públic).

Els alumns de primària van acabar la setmana fent entre tots un patinet i els alumnes de 4t d’ESO van fer una bicicleta com a símbol d’aquest canvi a una forma més respectuosa i sostenible de mobilitat lliure d’emissions.

Una bona oportunitat per establir debats i punts de reflexió amb els nostre alumnes i companys, educant-los i fent-los reflexius.

Alguns dels vídeos que es van treballar són els següents:

 

https://www.instagram.com/p/Ci00DEANQIf/?igshid=MDJmNzVkMjY%3D

 

https://www.instagram.com/p/Ci3UxI7tW07/?igshid=MDJmNzVkMjY%3D

 

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat