L’ESPURNA QUE HI HA EN TU

L’ESPURNA QUE HI HA EN TU
  Dilluns, 24 de Octubre de 2022

Com cada any, comencem el curs amb la presentació d’un lema i un objectiu que englobi l’acció pastoral i l’acció de les activitats que durem a terme a tot el col·legi.
Aquest lema surt de la proposta de lemes que mitjançant un qüestionari de Google es fa a totes les famílies i a tota la comunitat educativa.De les propostes que arriben se’n fa una tria a la coordinació de pastoral i una última
selecció a Equip Directiu.

El d’aquest any és L’ESPURNA QUE HI HA EN TU. Amb aquest lema pretenem revifar la nostra espurna triant el camí més adient i sense esperar res a canvi. Només tu, seguint els consells de la bona notícia que hi ha a l’Evangeli, i que ens va explicar Jesús, pots enfortir les coses bones que hi ha al món. EIXORIVEIX L’ESPURNA QUE HI HA EN TU.

Des de la pastoral i des de tot l’equip docent del centre, fomentem una idea genial: COM LA RELACIÓ AMB JESÚS POT CANVIAR LES PERSONES DES DE LA SEVA INFÀNCIA! I aquest any ho farem sent espurnes que ajuden, que comparteixen, que estimen, que uneixen, que animen i que, en definitiva, segueixen els camins que ens ensenya Jesús.
Tot seguit us mostrem les espurnes de tot el col·legi, des d’Infantil fins a segon de Batxillerat, i de les diferents coordinacions i membres de tota la comunitat educativa. Totes aquestes espurnes estan connectades al cor de Jesús perquè si descobreixes l’amor de Déu, la seva alegria i la seva pau ompliran el teu cor (l’espurna que hi ha en tu).

Aprendre a estimar com Jesús és el secret de la nostra felicitat.

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat