PREMIS ÒMNIUM CULTURAL

PREMIS ÒMNIUM CULTURAL
  Dilluns, 17 de Març de 2014

Dues alumnes del col·legi, Maria Martínez (4t de Primària) i Virgínia Anguera (5è de Primària) han aconseguit el segon premi (cadascuna en la seva categoria) de la vuitena convocatòria del concurs de narrativa en català Sambori Òmnium 2014 convocat per Òmnium Cultural, en la seva fase territorial.

Dissabte 15 de març a les 12h a la Sala de la Cisterna  d’Alcanar es va celebrar la cerimònia d’entrega de guardons, on també es va agrair personalment la participació del nostre centre al certamen.

Aquest premi és l’únic en la nostra llengua que abasta el conjunt de territoris de parla catalana i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres, fomentar l’ús i prestigi del català en l’àmbit escolar tot incentivant la imaginació, la creativitat i els valors.

Estem particularment satisfets pel reconeixement al treball fet però sobre tot perquè els contes de les nostres alumnes els podrem llegir a la publicació que anualment edita Omnium: Tastets de lletres ebrenques.

Us mantindrem informats!

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat