Premi concurs fotografia

Premi concurs fotografia
  Dimecres, 5 de Febrer de 2014

Per quarta edició, aquest curs el concurs de fotografia torna a casa nostra. El tema del concurs, el lema del curs “Jo em comprometo, i tu?“. Per primera vegada tot el procés es fa en format digital: la inscripció i el lliurament de les fotografies. Amb això volem col·laborar per un món més sostenible i, al mateix temps, sigui més econòmica la despesa dels participants per a què estigui a l’abast de tot el nostre alumnat.

Tres són els objectius principals dels concurs: aprofundir des de la creativitat en el contingut de lema del curs; fer més acollidors els passadissos del nostre centre, des de l’aportació artística d’alumnes i famílies; que el treball artístic plàstic-fotogràfic de les generacions romangui al centre per motivar els futurs alumnes.

 

I el premi?. Atractiu. Aquí en teniu la fotografia dels mateix.

Només ens resta esperonar la vostra participació que, no ho oblideu, ha de ser abans del 14 de febrer. Això ja està aquí!!

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat