PAS A LA FINAL DEL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

PAS A LA FINAL DEL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA
  Dimarts, 12 de Maig de 2015

[ht_gallery id=”5842″ name=”CONCURS LECTURA” columns=”3″]

Són molts els experts en lectura que pensen que el gust per llegir comença en el gust per escoltar històries. Aprendre a llegir bé en veu alta, a més, ens ajuda a entendre millor el que llegim, a descobrir diferents maneres d’expressar-se, a conèixer entre tots paraules noves… I a compartir històries amb qui ens escolta!

Per tot això, la Fundació Enciclopèdia Catalana organitza cada any el Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta. Ja fa onze anys que se celebra i sempre té gran èxit de participació!

El nostre centre hi participa des de ja fa anys i sempre amb molt bons resultats, però aquest curs dos alumnes han passat les semifinals i el dia 3 de juny marxaran a competir a Barcelona. A per la final!!!

El pas a la l final és un reconeixement a la feina ben feta, a la implicació del professorat i al talent i l’esforç dels lectors i les lectores. Així doncs, enhorabona a tots, especialment als nostres lectors : Cinta Espuny i a Ayoub Maqdad!

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat