MARIA MARTÍNEZ, NOVENA CLASSIFICADA AL CONCURS D'ANGLÈS INTERESCOLAR DE CATALUNYA "THE FONIX 2015"

MARIA MARTÍNEZ, NOVENA CLASSIFICADA AL CONCURS D'ANGLÈS INTERESCOLAR DE CATALUNYA "THE FONIX 2015"
  Dissabte, 23 de Maig de 2015

L’alumna de 5è de Primària Maria Martinez, ha estat una de les 112 finalistes  i la novena classificada del seu curs al 8è Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya” (THE FONIX 2015)

El concurs està organitzat per International House Barcelona, per la Fundació Catalana de l’Esplai i per la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat organitzada en el marc d’iniciatives socials d’accions d’entorn i d’activitats vers l’excel·lència i en el del Pla d’impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans.

El concurs és una iniciativa que pretén complementar els plans de millora de la llengua anglesa als centres educatius de Catalunya i s’organitza amb la finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquest idioma, atesa la seva importància a la societat actual.

[ht_gallery id=”5865″ name=”FONIX_FINAL” columns=”3″]

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat