Participem en el Jubileu de Primària.

Participem en el Jubileu de Primària.
  Dimecres, 27 de Abril de 2016

Aquest dimecres, 27 d’abril, dia de la Mare de Déu de Montserrat, els i les alumnes de primària de la nostra escola, juntament amb altres centres de Tortosa, hem celebrat l’Any Jubilar de la Misericòrdia, que té per lema: “Compassius com el Pare” en el que se’ns proposa viure la misericòrdia seguint l’exemple del Pare, que demana no jutjar i no condemnar, sinó perdonar i estimar sense mesura.

Ha estat una jornada en la que han participat més de 600 infants. Una jornada on han participat d’una catequesi, han preparat i representat les diferents obres de misericòrdia entre els diferents centres. Amb la presència del Sr. Bisbe don Enrique, hem iniciat una processó per entrar a la Porta Santa, aquest any Porta de la Misericòrdia, ja que el Papa Francesc ha proclamat el 2016 com l’any sant del Jubileu de la Misericòrdia; seguidament han participat d’una eucaristia jubilar.

Per finalitzar la jornada han tingut l’amenització de Pau Tarruell, amb música i balls per celebrar aquest jubileu. Ha estat un matí fantàstic, amb molta germanor.

[ht_gallery id=”7046″ name=”Participem en el Jubileu de Primària.” columns=”4″]

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat