MÉS DE 600 ALUMNES A SANTES CREUS

MÉS DE 600 ALUMNES A SANTES CREUS
  Dilluns, 14 de Novembre de 2016

El dimecres 9 de novembre, 595 participants, entre mestres, professors i alumnes des de 3r de primària fins a 2n de Batxillerat, com ja és habitual en el nostre col·legi cada dos cursos, vam participar en una sortida pastoral i a la vegada cultural. Aquest any hem viatjat al monestir de Santes Creus, on vam celebrar una eucaristia conjunta. Aquesta va ser molt participativa on tots i totes els/les alumnes és tenien d’exemple i es miraven amb admiració. Va ser un moment molt emotiu, de sentiment de col·legi, ja que vam transmetre entre tots els valors i la Fe treballats al col·legi, en un ambient molt diferent i en franges d’edats diverses.
Alguns grups abans de l’eucaristia i d’altres a la tarda van visitar el monestir, d’altres van visitar el monestir de Poblet i altres, per cicles, van fer diferents sortides de la ruta del Cister.
Va ser una jornada molt profitosa on tant alumnes com mestres i professors vam gaudir d’una sortida on vam fer col·legi més enllà de la nostra diòcesi, va ser un dia d’enriquiment personal per grans i petits.

[ht_gallery id=”7438″ name=”Santes Creus” columns=”3″]

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat