Inaugurem la Biblio Jove

Inaugurem la Biblio Jove
  Dilluns, 13 de Desembre de 2021

Avui ha tingut lloc l’acte d’inauguració de la Biblio Jove, la biblioteca de secundària del Col·legi. L’acte ha comptat amb l’assistència d’Irene Prades, directora de la Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa), representants de l’Equip Directiu, docents i alumnes.

En aquesta inauguració s’ha donat a conèixer l’espai de la Biblio Jove, totalment renovat gràcies a la Comissió de professors i d’alumnes voluntaris que s’han implicat en el projecte, i la col·laboració de l’AMPA. En aquesta renovació, s’ha dut a terme una feina de decoració i adequació de l’espai, així com també de dinamització amb activitats gestionades pels mateixos alumnes: club de debat, club de dibuix, qüestionaris, etc.

S’ha premiat la guanyadora del concurs de logos, Ainoa Gómez (1r Bat A) i també als participants. Alhora, s’ha obsequiat els alumnes voluntaris amb una xapa identificadora i material escolar.

Esperem continuar fent créixer aquest espai que, al capdavall, ha de ser el cor del centre.

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat