Festa de Sant Antoni

Festa de Sant Antoni
  Dijous, 26 de Gener de 2017

La passada setmana, els alumnes de la llar, infantil i primària, vam celebrar el dia de Sant Antoni, patró dels animals! Una festa que agrada molt als nens i nenes, ja que tenen l’oportunitat de portar al col·legi les seves mascotes. Durant el matí els alumnes de primària van a les classes de la llar per poder ensenyar als més petits els diferents animals que porten. Els més petits tenen l’oportunitat de tocar-los i observar-los detingudament.

A la tarda tots els alumnes d’infantil i primària ens reunim per esperar la visita de Sant Antoni Abat. Una visita molt esperada i aclamada. Sant Antoni ens explica qui és, d’on ve i la seva història. Un cop ha lluitat contra els dimonis i els ha vençut, dins del goig i aclamació del públic assistent, el mossèn beneïx totes les mascotes que han portat els alumnes, fent una desfilada davant la resta de companys. Per finalitzar la festa mengem xocolata calenta i ballem cançons.

[ht_gallery id=”7615″ name=”Sant Antoni 2017″ columns=”3″]

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat