Festa Patronal

Festa Patronal
  Dijous, 26 de Gener de 2017

El passat diumenge, 22 de gener, el nostre col·legi va estar de festa, va ser la festa Patronal. Festa en què vam celebrar una eucaristia, presidida pel Sr. Bisbe Enrique Benavent. Una celebració on va participar tota la comunitat educativa, des dels més petits fins als més grans, acompanyats de les seves famílies. Festa molt emotiva, ja que es veu la realitat de centre, on si fan presents diferents generacions i aquestes amb molta complicitat entre elles.

Diversos moments emotius, el moment d’entrada a la capella central de l’edifici, a l’inici, on participen d’una processó d’entrada tots els alumnes de p3 fins a 2n de batxillerat, i el moment en què, aquest curs, 81 alumnes de 2n de batxillerat celebren la seva última festa patronal com alumnes, encomanant-se a la Verge per demanar que els guiï en aquest nou camí universitari que estan a punt d’iniciar i també per agrair-li l’ajut i la guarda durant els anys escolars.

En finalitzar l’eucaristia vam poder gaudir tots d’uns entreteniments als menjadors del col·legi.

[ht_gallery id=”7600″ name=”festa patronal” columns=”3″]

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat