FESTA PRIMERA COMUNIÓ

FESTA PRIMERA COMUNIÓ
  Dimarts, 20 de Juny de 2023

Cada curs és especial i per a alguns ho és més perquè han pogut rebre per primera vegada a Jesús. Aquest fet es tracta d’un dia de festa per a tots els cristians, ja que han combregat per primera vegada el Cos de Crist.
La paraula comunió significa ABRAÇADA. Quan dos persones s’abracen és com si fossin una sola persona i això és el que va passar el dia que vam rebre la primera comunió, Jesús ens va abraçar a cadascú de nosaltres. La comunió és la unió amb Jesús.
La Primera Comunió és una cerimònia important en la vida de tots els xiquets i xiquetes. En ella, es rep el Sagrament de l’Eucaristia transformat en pa i en vi, símbols que remeten al cos i la sang de Crist. El sacerdot és l’únic home capacitat per realitzar la transformació d’aquest ritu que reflecteix el sacrifici del Fill fet carn que va venir a la
terra per salvar-nos.
Ahir el nostre col·legi es va tornar a vestir de festa perquè vam recuperar una de les festes més significatives que altres anys havíem pogut celebrar: la festa de la Primera Comunió!
Els xiquets i xiquetes de tercer que aquest curs han anat rebent per primera vegada a Jesús, acompanyats pels seus pares i familiars, vam compartir aquesta gran tarda units en una Eucaristia per donar gràcies a Jesús per aquest gran regal.
Tot seguit mostrem unes fotos d’aquesta tarda genial!

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat