FESTA PRIMERA COMUNIÓ

FESTA PRIMERA COMUNIÓ
  Dimarts, 20 de Juny de 2023

Cada curs és especial i per a alguns ho és més perquè han pogut rebre per primera vegada a Jesús. Aquest fet es tracta d’un dia de festa per a tots els cristians, ja que han combregat per primera vegada el Cos de Crist.
La paraula comunió significa ABRAÇADA. Quan dos persones s’abracen és com si fossin una sola persona i això és el que va passar el dia que vam rebre la primera comunió, Jesús ens va abraçar a cadascú de nosaltres. La comunió és la unió amb Jesús.
La Primera Comunió és una cerimònia important en la vida de tots els xiquets i xiquetes. En ella, es rep el Sagrament de l’Eucaristia transformat en pa i en vi, símbols que remeten al cos i la sang de Crist. El sacerdot és l’únic home capacitat per realitzar la transformació d’aquest ritu que reflecteix el sacrifici del Fill fet carn que va venir a la
terra per salvar-nos.
Ahir el nostre col·legi es va tornar a vestir de festa perquè vam recuperar una de les festes més significatives que altres anys havíem pogut celebrar: la festa de la Primera Comunió!
Els xiquets i xiquetes de tercer que aquest curs han anat rebent per primera vegada a Jesús, acompanyats pels seus pares i familiars, vam compartir aquesta gran tarda units en una Eucaristia per donar gràcies a Jesús per aquest gran regal.
Tot seguit mostrem unes fotos d’aquesta tarda genial!

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

march, 2024

-

-

-

-

fri1

sat2

sun3

mon4

tue5

wed6

thu7

fri8

sat9

sun10

mon11

tue12

wed13

thu14

fri15

sat16

sun17

mon18

tue19

wed20

thu21

fri22

sat23

sun24

mon25

tue26

wed27

thu28

fri29

sat30

sun31

No Events

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat
X