Festa Patronal

Festa Patronal
  Dilluns, 20 de Gener de 2014

El diumenge vam celebrar, com cada curs, la Festa Patronal. Com que els nostres patrons, la Sagrada Família, es celebra en plenes vacances de Nadal, nosaltres no volem deixar de recordar-los amb força estima. I volem que segueixin sent els models on contemplar la utopia del nostre projecte educatiu.

Enguany aquesta festa, tant important per nosaltres, ha estat presidida pel Sr. Bisbe que, amb aquest acte, es presentà a tota la comunitat educativa: alumnes, pares i professionals. Nosaltres li volem agrair la seva presència i l’encoratjament del seu missatge en seguir l’exemple de Jesús, Maria i Josep.

El Senyor Bisbe tingué unes paraules adreçades als alumnes de Batxillerat, especialment als de segon que aquest any celebren aquesta festa per darrer cop com alumnes. Els convidà a tenir present en els diversos moments de la seva vida, sobre tot els més difícils, tot allò que aquí, a través de paraules i fets, se’ls ha anat mostrant al llarg d’aquests anys de la seva vida.

La festa es va cloure amb un piscolabis on vam poder compartir alumnes, pares, professionals i el Sr. Bisbe les nostres il·lusions, pors i esperances. Que la Sagrada Família continuï sent el mirall on volem veure representada la nostra imatge

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat