FESTA DE LA PROMOCIÓ

FESTA DE LA PROMOCIÓ
  Dimecres, 11 de Juny de 2014

Un curs més tota la comunitat educativa del centre hem celebrat amb goig la festa de la promoció. Famílies, alumnes i professionals i, com no, el nostre padrí. Enguany hem tigut la fortuna de què ho sigui el nostre bisbe, Monsenyor Enrique Benavent.

Alumnes de P-5, de sisè de primària, de quart d’ESO i aquells que ja deixen el col·legi cercant el futur a les universitats, els de segon de batxillerat, anaren rebent el reconeixement als seus esforços de tota una etapa de la seva vida i d’estudiants de la mà dels membres de la taula presidencial.

El padrí de la promoció, el senyor Bisbe, en les seves paraules tingué un reconeixement als esforços esmerçats, en primer lloc, per les famílies; esforç acompanyat durant uns anys pels nostres professors. I de manera especial al treball realitzat pels nostres alumnes al llarg del recorregut educatiu realitzat fins al moment. Tot recordant els principis del nostre Ideari i dels valors evangèlics que d’ell emanen que, per sobre de tot, en demana de cronstuir persones íntegres capaces de generar l’utopia del Regne.

 

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat