Festa de la Promoció 2022

Festa de la Promoció 2022
  Dijous, 2 de Juny de 2022

El passat dissabte el col·legi va celebrar la festa de la Promoció 2022, un esdeveniment molt emotiu i especial per tota la comunitat educativa. Els alumnes de P5, 6è, 4t d’ESO i 2n de Batxillerat celebraven el final de les etapes educatives respectives.

L’acte va comptar amb la presència de l’Equip directiu, el padrí de la promoció, el senyor Pere Canyadell, professors i mestres, famílies i alumnes. Tots plegats vam gaudir d’aquest dia de celebració i festa.

Primer, van tenir lloc els parlaments de diversos membres de l’Equip directiu i del padrí de la promoció. Tot seguit, per torns, els alumnes que promocionaven van rebre els diplomes i les beques corresponents. Alhora, van dirigir unes paraules a tots els assistents.

Tots ells van recordar moments viscuts al llarg dels seus anys al col·legi i van agrair el suport dels docents i les famílies que els han acompanyat. Molta sort en el vostre camí!

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat