Festa de la Primera Comunió

Festa de la Primera Comunió
  Dijous, 23 de Juny de 2022

La paraula comunió significa ABRAÇADA. Quan dos persones s’abracen és com si fossin una sola persona i això és el que va passar el dia que vam rebre la primera comunió, Jesús ens va abraçar a cadascú de nosaltres. La comunió és la unió amb Jesús.

La Primera Comunió és una cerimònia important en la vida de tots els xiquets i xiquetes. En ella, es rep el Sagrament de l’Eucaristia transformat en pa i en vi, símbols que remeten al cos i la sang de Crist. El sacerdot és l’únic home capacitat per realitzar la transformació d’aquest ritu que reflecteix el sacrifici del Fill fet carn que va venir a la terra per salvar-nos.

El passat dilluns 20 de juny al nostre col·legi es va tornar a vestir de festa perquè vam recuperar una de les festes més significatives que altres anys havíem pogut celebrar: la festa de la Primera Comunió!

Els xiquets i xiquetes que aquest curs han anat rebent per primera vegada a Jesús, acompanyats pels seus pares i familiars, pels altres companys i companyes de curs amb els quals han estat compartint jocs, estudis, il·lusions, alegries, problemes, etc. Juntament amb els mestres que sempre els han acompanyat i que els continuaran acompanyant,  vam compartir aquesta gran tarda units en una Eucaristia per donar gràcies a Jesús per aquest gran regal.

Tot seguit mostrem unes fotos d’aquesta tarda genial!

 

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat