Festa de final del mes de Maria

Festa de final del mes de Maria
  Dimarts, 11 de Juny de 2024

Com cada any, durant el mes de maig, hem treballat el mes de Maria. Aquest any, en concret, hem treballat el calendari de les festes de Maria: Les “festes litúrgiques marianes”, són dies en els quals l’Església dedica oficialment a honrar la memòria de la Santíssima Mare de Déu en els seus diversos misteris, advocacions, privilegis, etc.
L’últim dia d’aquest intens mes, el dia de la Visitació, ha estat dedicat a celebrar-lo fent-li pregàries, ofrenes, Mandales.
Com marca la tradició, el que hem fet ha estat adaptat a les diferents etapes:
A totes les etapes li hem fet Mandales. Durant el matí, l’alumnat de Secundària han realitzat les seves ofrenes en forma de brics de llet en benefici de Càritas i han acabat la festa fent una gimcana festiva amb proves físiques i intel·lectuals. Hi ha hagut molta competició i han xalat molt! I quina millor manera que apagar la calor que feia menjant-se un gelat.
A la tarda, Infantil i Primària també han tingut el seu moment, alumnes de 6è han portat en processó a la Mare de Déu seguits dels xiquets i xiquetes que aquest any han fet per primera vegada la comunió.
Vam compartir moments de pregària, cançons a Maria i jocs de pistes per trobar les peces d’un mural que ja havien treballat tot el mes i que resumia les festes del Calendari de Maria. També ens hem menjat un gelat boníssim.
Aquest dia és especial per als alumnes de segon de batxillerat ja que amb la imposició de la insígnia del nostre col·legi s’acomiaden de tots nosaltres i per aquest motiu els desitgem molta sort! 

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat