Esmorzar solidari al col·legi

Esmorzar solidari al col·legi
  Dimecres, 14 de Març de 2012

El nostre Col.legi ha organitzat un any més l’esmorzar solidari a favor de Mans Unides. El dia 14 de març els alumnes de Secundària i el 15 els de Primària van voler col.laborar en els projectes diocesans. L’escola de cuina “Via Magna” va preparar l’esmorzar; un esmorzar senzill que ens unia a tantes persones que han de subsistir amb ben pocs recursos. Un grup d’alumnes de 3r d’ESO va fer la motivació a tots els cursos. Durant l’esbarjo es van poder adquirir samarretes, llibretes, bolígrafs i polseres de Mans Unides, que són un mitjà de sensibilització entre els amics i familiars. Una jornada, doncs, de joia que ens agermana amb els pobles desafavorits, una jornada que ens recorda el compromís cristià amb els pobres de la terra.

Volem agrair la participació dels professors, alumnes, equip directiu així com els alumnes de Via Magna que van fer unes magdalenes tan bones per a compartir! Us recordem els projectes d’aquesta Campanya:

Perú – Equipament d’una biblioteca (14.593,00€)

Tanzània – Ampliació de la instal.lació de ràdio per al camp de refugiats (68.330,00€)

Índia – Residència femenina per a estudiants de primària (60.972,00€)

esmorzar-solidari

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat