El mes de la pau

El mes de la pau
  Divendres, 24 de Febrer de 2012

Com en cursos anteriors, tot el col·legi ha celebrat  el mes de la PAU, al llarg de febrer.
Aquest any, per valorar el do de la pau que Déu ens ha donat, per descobrir la pau dia a dia, des dels més petits fins als més grans, hem realitzat diverses activitats en les diferents etapes.

A l’Educació Infantil han fet una construcció per la Pau amb caixes de sabates. Els de la llar i els de P-3 hi han estampat la seva mà i després l’han convertit en una paloma de la Pau, els de P-4 i P-5 les han personalitzat amb paraules i frases relacionades amb la Pau.

A l’Educació Primària i ESO hem fet un “supermegamural” de més de 20 m. ple de   “bones notícies” que hem buscat en periòdics i revistes…i ens hem adonat que realment és força difícil trobar-ne…i això ens ha portat a la reflexió que els protagonistes de les “bones notícies” són els que veritablement fan que la PAU no sigui només un somni, sinó una realitat, i que natros també podem ser protagonistes d’alguna bona notícia en el nostre entorn. Tots podem aportar el nostre granet de sorra i fer que la Pau sigui possible.

La pau no és només un SOMNI, també hem de CREURE en ella.

Aquí totes les fotos!

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat