ESMORZAR SOLIDARI 2020

ESMORZAR SOLIDARI 2020
  Divendres, 21 de Febrer de 2020

Un any més hem celebrat l’esmorzar solidari en col·laboració amb la campanya de Mans Unides. QUI MÉS PATEIX EL MALTRACTAMENT AL PLANETA NO ETS TU.

Com tots saben, la crisi climàtica té rostre humà: 821 milions de persones castigades per la fam i més de 1.000 milions de pobres. Aquesta campanya LXI insistirà en aquestes conseqüències del deteriorament mediambiental per a milions de persones.

Ha sigut un esmorzar on, de forma voluntària, es fa un donatiu de 2€  a canvi d’un tall de coc i una ampolla d’aigua.

Més de 650 alumnes entre primer de primària i segon de batxillerat han participat aquest curs en l’esmorzar, una participació massiva repartida en dos dies diferents, el dimarts 18 de febrer per als alumnes de Secundària  i dimecres 19 pels  alumnes de primària. També els mestres, professors i treballadors del col·legi han contribuït activament amb la campanya participant en aquest esmorzar. Durant aquests dies hi havia una parada de Mans Unides, on s’hi podien comprar diferents articles que ens han proporcionat des d’aquesta organització.

Volem donar les gràcies a tots els que han col·laborat, ja que amb la seva ajuda contribuïm en una bona causa.

[ht_gallery id=”11502″ name=”ESMORZAR SOLIDARI 2020″ columns=”3″]

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat