Dia Escolar de la No-Violència i la Pau

Dia Escolar de la No-Violència i la Pau
  Dimecres, 5 de Febrer de 2020

La setmana passada vam celebrar el dia Escolar de la No-Violència i la Pau, aquest és un dia per enfortir la Cultura de Pau a tots els centres.  També és un temps per a treballar els valors associats: la convivència, la cooperació, l’assertivitat, el diàleg, la tolerància, la fraternitat, la solidaritat,…

Des de fa un temps, nosaltres no celebrem aquest dia en concret però sí que fem una activitat i treballem aquest gran valor.

 

Enguany hem fet entre tota l’escola un gran  “PHOTOCALL DE LA PAU”​: hem construït un marc decorat amb motius de pau que cada classe ha treballat durant aquest mes de gener. A la Llar, Infantil i Primària hem fet diferents símbols de la pau. Els més grans ho han treballat d’una altra manera: han conegut grans personatges que han lluitat per la pau al món.

Durant la última setmana, hem passat tots, des de la Llar fins a Batxillerat, a fer-nos una foto en aquest gran photocall que tenia de fons un gran mural ple de tots els treballs realitzats per cada alumne del nostre col·legi. Aquí podeu veure com ens ha quedat!!!!

[ht_gallery id=”11381″ name=”Dia Escolar de la No-Violència i la Pau” columns=”5″]

 

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat