Escola oberta

Escola oberta
  Dilluns, 10 de Febrer de 2014

Un dels elements claus de l’èxit pedagògic és la interacció que es pugui donar entre l’escola i l’entorn: que l’escola formi part de la societat, que la societat entri dintre de l’escola.

Seguint aquest principi el nostre col·legi està rebent el suport d’un grup compromès de voluntaris que, des de la seva consciència social, comparteixen l’alegria, el temps, la seva col·laboració i el seu entusiasme amb nosaltres: són els voluntaris de suport a la lectura. Un grup de persones que acompanyen alumnes de primària i ESO en el seu procés d’aprenentatge i en el seu desenvolupament personal.

Des d’aquí felicitar a aquest voluntaris, sent sabedors que el més important que ens aportaran serà “el seu ser i saber fer” des del voluntariat. Probablement allò que menys explicaran. I animem als membres de la nostra comunitat educativa, alumnes, treballadors, pares i mares, iaios i  iaies a seguir el seu exemple. És enriquidor per tothom!!!

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat