ELS EXÀMENS DE CAMBRIDGE UN COP MÉS AL NOSTRE CENTRE

ELS EXÀMENS DE CAMBRIDGE UN COP MÉS AL NOSTRE CENTRE
  Dimarts, 13 de Desembre de 2016

Un cop més aquest cap de setmana al Col·legi Diocesà Sagrada Família  ha estat seu dels exàmens de la Universitat de Cambridge.

Hi havia 44 candidats de PET (Preliminary English Test – B1) ,  34 canditats de KET ( Key English Test – A2)  i per primera vegada hi va haver 7 canditats del exàmen de Cambridge Advanced English (C1).  Es van examinar un total de 85 alumnes. Els canditats dels examen eren del Baix Ebre, Montsia i Terra Alta. Una alta proporció dels candidats eren alumnes del nostre propi centre.

15 alumnes del segon d’ESO i del programa BSD van fer un examen de Cambridge per primera vegada. Cal recordar que tots els alumnes de BSD tenen l’oportunitat de fer 2 exàmens de Cambridge durant els 4 anys que dura el programa BSD. Aquesta va ser la primera vegada que el Col·legi Sagrada Família Diocesà era l’únic lloc a Tortosa per als exàmens de la Universitat de Cambridge.

Tot un èxit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat