Activitats a la llar d’infants

Activitats a la llar d’infants
  Dimarts, 22 de Novembre de 2016

A la llar d’infants Sagrada Família hem començat el nou curs 2016-17 amb moltes ganes i il·lusió de compartir moltes experiències, estones de joc, alegries, aprenentatges …. amb els més petits.

El període d’adaptació ens ha permès viure les primeres experiències amb els xiquets i xiquetes i les seves famílies iniciant un procés de canvis per a tots, on des de la llar contribuïm a poder portar-lo el millor possible.

Dins d’aquest període els xiquets/es a poc a poc s’han anat adaptant i això ha permès realitzar les primeres activitats:

  • amb l’arribada de la tardor s’han fet els primers murals, s’ha tastat i conegut alguns fruits i també, s’han preparat uns panellets boníssims. Vam rebre la visita d’una castanyera molt simpàtica que ens va portar castanyes i galetes.
  • El nostre petit hortet ja està en marxa, la prova d’això és la primera plantada que van realitzar els xiquetes/es on esperem que surtin moltes verdures.
  • La primera sortida s’ha fet al pinaret on vam trobar uns bolets molt particulars.
  • Les nostres mascotes: la Coco de l’espai Conillets i la Trudi de l’espai Caragolets, han començat el seu viatge per les cases dels nostres alumnes on podran compartir moltes experiències amb ells i les seves famílies.
  • També s’han portat a terme les primeres sessions de psicomotricitat que han permès als xiquets i xiquetes gaudir del moviment i de l’expressió del cos a través del joc mitjançant la motricitat fina i gruixuda. Els xiquets i xiquetes de l’espai Caragolets i Conillets s’han iniciat en l’escala de braquiació. Aquesta els permetrà afavorir i desenvolupar l’habilitat manual, adquirir una major facilitat i destresa a l’hora d’escriure, millorar la convergència ocular, els permetrà l’oposició ocular, i també desenvolupar la lateralitat.

Des de la llar continuem treballant per tal que els vostres fills/es gaudeixin en aquest procés d’aprenentatge que han començat i ens deixeu formar part.

[ht_gallery id=”7463″ name=”activitats llar” columns=”6″]

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat