ELS DE SEGON DE BATXILLERAT A LA URV AMB MOTIU DEL DIA DE LA CIÈNCIA

ELS DE SEGON DE BATXILLERAT A LA URV AMB MOTIU DEL DIA DE LA CIÈNCIA
  Dimecres, 25 de Novembre de 2015

Aquesta setmana els nostres alumnes de segon de batxillerat, acompanyats pels seus tutors i per algun professor, han visitat les instal·lacions del campus de la URV a Tortosa. Era el dia de la ciència i els nostres alumnes han pogut participar en diversos tallers com “Les teves mans poden salvar una vida”, “La recepta científica a l’àmbit de les biociències” i “ADE Treasure Hunt” entre altres. Algunes de les activitats els van portar a visitar diferents espais del campus i a realitzar fotos artístiques, com la que acompanya aquesta notícia, relacionades amb la universitat. Els nostres alumnes van destacar en participació i bons resultats i alguns d’ells van ser premiats amb un llapis de memòria.

L’activitat es va cloure amb una interessant ponència a càrrec del Dr. Josep Font Capafons, director del Departament d’Enginyeria Química de la URV. Valorem la iniciativa molt positivament perquè ha servit com un primer acostament al mon universitari, que és l’objectiu pel que estan treballant la majoria dels nostres alumnes de segon de cara al curs vinent.

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat