Dia mundial dels Boscos 2024 – 21 de març 2024

Dia mundial dels Boscos 2024 – 21 de març 2024
  Divendres, 22 de Març de 2024

El nostre col·legi comença la primavera celebrant el Dia Mundial dels Boscos realitzant dues activitats a nivell de centre: plantada de 5 moreres al nostre espai Hort del Pinaret i realitzant els reptes proposats en els Geniallys que hem preparat per al nostre alumnat i que s’han treballat a nivell d’aula i també es poden treballar des de casa.
A inici de curs, quan vam treballar el Dia Mundial contra el Canvi climàtic, van sorgir moltes iniciatives interessants dels alumnes i comunitat educativa. Una bona manera de lluitar contra el Canvi Climàtic és plantar arbres que ens donin ombra, més oxigen, capturin C02, ens donin fruits, donin casa a molts tipus d’animals, …. Són molts els beneficis de tenir boscos i plantar arbres!
Aquest treball de reflexió i aprenentatge és el que hem fet a partir d’aquestes dues activitats.
Us deixem algunes fotografies de la plantada per a que us en feu una idea de la “Festa per la Natura” que vam viure alumnes i professors de totes les edats, cursos i etapes educatives del nostre centre (infantil, primària, secundària i batxillerat).

Enllaç carpeta amb fotografies de la plantada de les moreres: https://drive.google.com/drive/folders/1BKSu4iwZBIZFP2bMlYQysA51Qhg6FSwI?usp=sharing

Per si voleu entrar a les activitats digitals que hem estat treballant a les diferents etapes, aprendre jugant en família i de manera gamificada, aquí us deixem els tres enllaços per poder entrar i endinsar-vos en el món verd i fantàstic dels BOSCOS.

Infantil:

https://view.genial.ly/65f4189c841e880014572207/interactive-content-dia-mundial-de-larbre-cicle-infantil

Primària:

https://view.genial.ly/658f140eab22aa0014ccee70/interactive-content-dia-mundial-de-larbre-primaria

Secundària (Anglès):

https://view.genial.ly/65f373ada1017d0014ec38da/interactive-content-dia-mundial-de-larbre-secundaria-angles

Perquè som part de la solució…. plantem arbres per un Món MILLOR.

biblioteques
biblioteques
biblioteques
biblioteques
menjador edificis seminari
Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat