Dia escolar de la no-violència i la pau

Dia escolar de la no-violència i la pau
  Divendres, 16 de Febrer de 2024

El 30 de gener, coincidint amb l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi, se celebra el dia escolar de la no violència i la pau. Mitjançant activitats que es proposen des del departament de pastoral, durant tot el mes de gener celebrem, aprofundim i treballem valors associats amb la cultura de la pau com ara la convivència, la cooperació, l’assertivitat, el diàleg, la tolerància, la fraternitat, la solidaritat… a partir de testimonis d’experiències reals de personatges importants que facin adonar als alumnes que es possible canviar el món.

Enguany , els alumnes de la Llar, Infantil i Primària han celebrat cada dia amb música a les entrades i sortides del col·legi i també han aportat els seus cors per a la confecció de l’arbre de la pau. Cada classe ha escrit un compromís, un compromís per fer un món més en pau. També es s’han facilitat dinàmiques i recursos per anar treballant durant tot el mes.
A Secundària s’han treballat l’objectiu de projectar valors de pau cap a la nostra vida i exposar-los davant de les altres persones. Per tal de portar això a terme, cada classe ha dissenyat un escut de la pau on queden reflectits els valors que més s’han destacat a cada classe.

Tot seguit us deixem unes imatges de tot plegat.

 

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat