Dia escolar de la no-violència i la pau

Dia escolar de la no-violència i la pau
  Divendres, 16 de Febrer de 2024

El 30 de gener, coincidint amb l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi, se celebra el dia escolar de la no violència i la pau. Mitjançant activitats que es proposen des del departament de pastoral, durant tot el mes de gener celebrem, aprofundim i treballem valors associats amb la cultura de la pau com ara la convivència, la cooperació, l’assertivitat, el diàleg, la tolerància, la fraternitat, la solidaritat… a partir de testimonis d’experiències reals de personatges importants que facin adonar als alumnes que es possible canviar el món.

Enguany , els alumnes de la Llar, Infantil i Primària han celebrat cada dia amb música a les entrades i sortides del col·legi i també han aportat els seus cors per a la confecció de l’arbre de la pau. Cada classe ha escrit un compromís, un compromís per fer un món més en pau. També es s’han facilitat dinàmiques i recursos per anar treballant durant tot el mes.
A Secundària s’han treballat l’objectiu de projectar valors de pau cap a la nostra vida i exposar-los davant de les altres persones. Per tal de portar això a terme, cada classe ha dissenyat un escut de la pau on queden reflectits els valors que més s’han destacat a cada classe.

Tot seguit us deixem unes imatges de tot plegat.

 

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

april, 2024

mon1

tue2

wed3

thu4

fri5

sat6

sun7

mon8

tue9

wed10

thu11

fri12

sat13

sun14

mon15

tue16

wed17

thu18

fri19

sat20

sun21

mon22

tue23

wed24

thu25

fri26

sat27

sun28

mon29

tue30

No Events

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat
X