Convivència a la neu

Convivència a la neu
  Divendres, 9 de Febrer de 2024

La Setmana passada, els dies 31 de gener, 1 i 2 de febrer, 152 alumnes des de 5è de Primària fins a 1r de Batxillerat van tenir la sort de compartir uns moments genials, tres dies d’esquí, de natura, d’esport i de convivència amb els companys.

Han tingut l’oportunitat de gaudir d’una sortida a la neu diferent, on no només han pogut esquiar sinó també han treballat i potenciat els valors humanocristians amb diferents dinàmiques, igual com ho fem al llarg del curs amb tot tipus de convivències i sortides que el centre organitza.

Es tracta d’una activitat molt completa, que combina el desenvolupament i benestar físic amb les sensacions d’emoció, diversió i llibertat en un entorn natural. Aquesta convivència també permet experimentar, a un context aliè al de la seva vida quotidiana, situacions idònies per conviure amb els seus companys, per obtenir autonomia i practicar activitats noves.

El lloc escollit ha estat l’estació d’esquí de Port Ainé i l’allotjament a l’Alberg les Estades, Rialp (Lleida).

Van marxar a la matinada del dimecres per tal d’aprofitar el primer dia d’esquí.

Han estat uns dies inoblidables amb un temps espectacular. Tot seguit podeu veure aquests moments en aquestes imatges

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat