Com descobrir el talent matemàtic de tots els estudiants

Com descobrir el talent matemàtic de tots els estudiants
  Divendres, 3 de Març de 2017

“Com descobrir el talent matemàtic de tots els estudiants” conferència de John Mighton

L’equip docent que està implantant el programa Jump Math a Primària i 1r cicle d’Eso, i el director del centre, van asistir a la conferència que el matemàtic canadenc John Mighton oferí a  Barcelona el passat 1 de març.   Una oportunitat única per conèixer en directe la seva visió sobre la importància de potenciar el talent matemàtic dels alumnes i com aconseguir-ho.

John Mighton és doctor en Matemàtiques, emprenedor social de la xarxa Ashoka des del 2003, Emprenedor Social de l’Any 2015 per Schwab Foundation i premi World Innovation Summit for Education (WISE) 2016.

El mètode que proposa és innovador i es basa en la idea que els nens i les nenes aprenen millor quan es senten admirats i premiats. No canvia el contingut de l’assignatura, però sí el procés per ensenyar-la. Treballa de forma molt fragmentada cada concepte, fet que fa que els alumnes els puguin assolir millor.

El JUMP MATH està àmpliament establert a Canadà i EEUU des de 2009. A Europa està començant a implantar-se. A Espanya es va implantar per primera vegada durant el curs 2014-2015, amb uns resultats molt esperançadors. El nostre centre s’ha sumat a aquesta metodologia amb els alumnes de Cicle Inicial, 3r i 5è de Primària i 1r d’ESO durant el present curs escolar.

[ht_gallery id=”7784″ name=”Talent matemàtic” columns=”3″]

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat