3a Promoció del Batxillerat Dual

3a Promoció del Batxillerat Dual
  Dilluns, 8 de Juny de 2020

Han estat 6 els alumnes que s’han graduat aquest curs en batxillerat dual del nostre Col·legi. Malgrat l’excepcionalitat del curs i la impossibilitat d’assistir a les cerimònies que s’organitzen, felicitem Dana Martí, Joana Berengué, Maria Montserrat, Gemma Ouakili, Maria Ulldemolins i Raúl Royo, pel seu treball i constància i els directors del programa al nostre centre pel seu seguiment i acompanyament.

En l’actualitat, 27 alumnes d’ESO i batxillerat cursen el batxillerat dual al nostre centre. Els alumnes de batxillerat dual reben la mateixa titulació que els alumnes nord-americans en finalitzar el High School i està reconeguda en tots els estats i en les seves universitats. Aquest títol, que per ell mateix ja avala un ampli domini de la llengua anglesa, només es pot obtenir en el moment en què se certifica que s’ha aprovat el nostre batxillerat.

Totes les notícies
Comparteix-ho!

Segueix-nos

Energia renovable Visita virtual Vols treballar amb nosaltres? IQ+? Revista Digital Enfocament Restauratiu Global Alexia Extra escolars Escola de famílies Batxillerat dual BSD

Agenda

[add_eventon_wv ]

BlocsMenus Material Residència d’estudiants Vols treballar

Pàgines d’interès

Escola bisbat